Calculatoare performante, preturi bune!

CSH a incercat sa faca un obicei din a oferi calculatoare second hand sau refurbished, performante, testate in prealabil de echipa noastra de specialisti, insotite de garantie si de preturi mai mult decat accesibile. Am incercat in felul acesta sa oferim clientilor nostrii produse de calitate, la cele mai bune preturi pentru calculatoare second hand.

De data aceasta am hotarat sa reluam articolele saptamanale prin prezentarea a 2 calculatoare second hand care se remarca tocmai printr-un raport pret/calitate foarte avantajos, lucru subliniat mai sus.

Calculator Dell Precision CSH.orgPrimul calculator este un mini tower de la Dell, un calculator second hand special configurat pentru munca de birou, echipat cu procesor Intel Core 2 Duo, la o frecventa de 2.13 GHz. Asadar, vorbim de un workstation rapid si performant cu 4 GB de RAM DDR 2 si o capacitate de stocare de pana la 250 GB, SATA.

Placa de baza este un model Intel 975X Express, avand integrat placa de sunet (Sigmatel STAC9200 HD Audio CODEC) si placa de retea (Broadcom 5754 Gigabit 9 Ethernet, Remote Wake Up, PXE). Placa video in schimb este o Nvidia Quadro FX 3500, la 512 MB memorie, ceea ce face din acest calculator second  hand o statie grafica ideala pentru munca de birou.

De mentionat cele 17 porturi (8x USB 2.0, 1x RJ-45, 4x Audio, 1x serial, 1x parallel, 2x PS/2) si 10 sloturi.

Pretul acestui calculator second hand: 911 Lei

Calculator Acer Verizon M661 CSH.orgUrmatorul calculator este un Quad Core Q8200, la 2.33GHz, model Acer Veriton M661. Avand o carcasa de tip Tower, acest calculator second hand este ideal pentru casa sau pentru o munca ce nu implica redarea grafica, avand un spatiu de stocare de 320 GB si 2GB RAM, DDR 2.

Placa de baza Intel Q35 Express, include atat placile de sunet (Realtek ALC888 HD audio) sau retea (Gigabit Ethernet), cat si pe cea video (Intel GMA 3100).

Porturi: FATA: 4x USB 2.0 2x Audio 3.5 mm SPATE: 6x USB 2.0 6x Audio 3.5 mm 2x PS/2 1x Parallel 1x Serial 1x VGA.

Pret: 1.010 Lei  924 Lei

Ambele calculatoare primesc garantie 12 luni si au transportul gratuit, prin intermediul firmei de curierat partenere, in orice oras din tara.

 

Magazinul nostru va pune la dispozitie numeroase modele de calculatoare second hand, calculatoare refurbished sau noi, dar si alte categorii de produse sau componente PC, la preturi accesibile oricarui buzunar.

Va asteptam pe site pentru a consulta oferta completa!

One thought on “Calculatoare performante, preturi bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>